utorak, 18. listopada 2016.

Bojanje za slavu - bojanje 28mm modela
Prošlo je nekoliko mjeseci od zadnje nagradne igre pa je vrijeme da se sve ponovi. Pravila su malo drugačija što je i logično :).

Ovo nije nagradna igra. Za pobjednika će se glasati kao do sada. Pobjednik će dobiti tek malo slave uz mogućnost davanja intervjua za blog :) (ako će biti raspoložen/ raspoložena). Znači, bojanje bez nagrade.
Ukoliko se neka firma u međuvremenu javi kao sponzor (radi vlastite promocije ili iz nekog drugog razloga), ista firma pobjedniku šalje nagradu (što sami odrede) nakon objave rezultata. Hoće li održati obećanje i poslati nagradu, i u kojem roku, to nije na meni…

Da bi se povećao broj sudionika jedino ograničenje je da se boja 28mm figura (model).
Važno je da se figura može koristiti u nekoj igri pa se tako može bojati vojnik starog Rima ili WW2 pješak, patuljak ili zmaj, ratnik iz daleke budućnosti ili neko izmišljeno biće… isto tako nije važna ni veličina baze niti to da li će na bazi biti jedan vojnik ili više njih… Hoćete li koristiti propisane boje za taj period ili ne, opet nije važno. Glasaju drugi sudionici pa ako ću i ja bojati možda dam puno bodova za model koji mi se svidi, a koji može biti obojan totalno pogrešno što ja ne mogu znati ukoliko ne igram tu igru…

Ovo bojanje za slavu nema ograničenja tako da mogu biti samo dva sudionika ili puno više. Ograničen je broj prijava na jedan model po sudioniku.

Rok za slanje slika modela je 30.10.2016. godine. Slike modela ću postaviti na blog do 01.11. i nakon toga možete glasati. Vaše glasove primam zaključno sa 06.11., a rezultate ću objaviti 08.11.

Ispred slike modela mora biti papirić sa vašim imenom, kao i novčić domaće valute. Dovoljne su dvije slike (od naprijed i nazad) mada ih može biti i više.
Kako ćete ukrasiti bazu… nije važno. Hoćete li napraviti malu vinjetu ili dioramu… vaš izbor.
Još jedna stvar. Bilo bi dobro da bojate neki model od početka baš povodom ove igre. Ako vam se sada ne boja, nemate što za bojanje… pošaljite slike nekog ranije obojanog modela.

Glasa se sa 10, 8, 5, 3, 2 i 1 bodom ukoliko bude 6+ natjecatelja. Tko pošalje slike modela, a ne glasa automatski je diskvalificiran.
Sudionici ne mogu glasati za svoje model.
U slučaju da dva prvoplasirana imaju jednaki broja bodova, gleda se tko ima više desetki, pa osmica (ako imaju i jednako desetki), po potrebi petica…

Nadam se da ćete poslati slike modela kojeg ste sami obojali. Ako pošaljete slike tuđeg rada, ide vama na sramotu.

Ne znam da li uključiti i strance, tj. ljude van ovog govornog područja. Mislim da ću ih ovaj put zaobići.

Za sva pitanja šaljite PM na forumu ili pišite na mail.

T.

---------------------------------------------------------
31.10.2016

Već sa zadnjom nagradnom igrom se dalo naslutiti da se ljudima više to ne da raditi. Tražio sam svašta, komplicirao sam koliko sam mogao, a nagrada je bila slaba.
Ovaj put sam pokušao maksimalno pojednostaviti.

Zadatak igre je bio bojanje jednog, bilo kojeg 28mm modela ili ako netko nema vremena za bojanje… onda bar fotografiranje jednog (prije) obojanog modela i slanje fotki.
Znači, nisam tražio da se boja neki određeni period, da se radi nešto posebno, da sve bude obojano točno kako treba biti… Nisam inzistirao da se boja ako netko nema vremena.
Rok za slanje fotografija je bio desetak dana. Po meni dovoljno za sve.

Pristigle su mi 3 (slovima: tri prijave). Što reći? Iskreno, očekivao sam 20 ili 30 prijava jer svi moji hobi prijatelji imaju bar nešto u tom mjerilu.
Nisam bio dosadan. Nikome nisam slao više od jednog maila ili poruke.

Eto dogodilo se i to da je odaziv bio jednostavno nikakav. Prema tome ni glasanje nema smisla.
Sudionicima mogu obećati pivo ili kavu jednoga dana kada se vidimo, a ostalima ništa ne mogu zamjeriti.

Bit će bolje jednog dana…
01. Primož
 

 02. Marko
03. Dean
  

Nema komentara:

Objavi komentar